Op zaterdag 23 maart, tijdens Landelijke Opschoondag, organiseren mensen door het hele land schoonmaakactiviteiten om samen hun buurt of straat schoon te houden. Leusden gaat natuurlijk ook aan de slag! Doe je mee?

Opruimochtend
Op 23 maart is er ook weer een Opruimochtend van Opgeruimd Leusden: bewoners die rondom het centrum en de randen van Leusden zwerfafvalvrij maken. Ook meedoen? Je kan tussen 8:30 en 9:30 uur bij De Groene Belevenis gewoon binnen lopen. Tot 11:00 uur loop je samen met anderen een route rondom het centrum van Leusden. Een goed begin van je zaterdagochtend en zo help je actief mee om Leusden weer een stukje schoner te maken.

Gewoon bij jou voor de deur!
Wat is er mooier dan in een schone wijk wonen. Elke dag een aantal ‘zwerfies’ opruimen in je eigen straat, of actief met je buren eens per week een rondje lopen. Je kan het op je eigen manier doen en wanneer het jou uitkomt: je bent even lekker in de buitenlucht, kunt een wandeling maken, met je buren bijpraten, je lichaam is in beweging. Kortom alleen maar voordelen die je gratis cadeau krijgt bij een rondje zwerfafval opruimen!

Eén buurt, één missie, samen voor een schoon Leusden.

Meer informatie of een vraag? Laat het weten via: vraag@opgeruimdleusden.nl

Opgeruimd-Leusden-LOD2017N
OGL-Leusden-281F
Opgeruimd-Leusden-MA